The site looks... weird?

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

The site looks... weird?

Post  sznblm on Mon Jul 18, 2016 5:00 pm

The top of the site looks like this everytime.

I can't go to homepage, games etc.
When I change my country VPN, it looks normal. I can go to homepage and other pages.
What can I do?
avatar

sznblm

Messages : 1122
Data de inscrição : 2016-06-07

Back to top Go down

Re: The site looks... weird?

Post  sznblm on Mon Jul 18, 2016 5:31 pm

I can't open Web Avatar thing, too.
avatar

sznblm

Messages : 1122
Data de inscrição : 2016-06-07

Back to top Go down

Re: The site looks... weird?

Post  juleic1123 on Mon Jul 18, 2016 5:42 pm

Your internet is probably too slow. It happens to me when mine is not good either. The website tries to load but it takes more than 10 seconds so he stops.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________
avatar

juleic1123

Messages : 5218
Data de inscrição : 2012-12-15

Back to top Go down

Re: The site looks... weird?

Post  juleic1123 on Mon Jul 18, 2016 5:42 pm

@sznblm wrote:I can't open Web Avatar thing, too.

Web Avatar is not ready. Laughing

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________
avatar

juleic1123

Messages : 5218
Data de inscrição : 2012-12-15

Back to top Go down

Re: The site looks... weird?

Post  sznblm on Mon Jul 18, 2016 5:57 pm

@juleic1123 wrote:Your internet is probably too slow. It happens to me when mine is not good either. The website tries to load but it takes more than 10 seconds so he stops.
But it's always like this, never changed. cyclops
avatar

sznblm

Messages : 1122
Data de inscrição : 2016-06-07

Back to top Go down

Re: The site looks... weird?

Post  sznblm on Mon Jul 18, 2016 5:58 pm

@juleic1123 wrote:
@sznblm wrote:I can't open Web Avatar thing, too.

Web Avatar is not ready. Laughing
Oh, nice. Laughing
avatar

sznblm

Messages : 1122
Data de inscrição : 2016-06-07

Back to top Go down

Re: The site looks... weird?

Post  juleic1123 on Mon Jul 18, 2016 6:04 pm

@sznblm wrote:
@juleic1123 wrote:Your internet is probably too slow. It happens to me when mine is not good either. The website tries to load but it takes more than 10 seconds so he stops.
But it's always like this, never changed. cyclops

Weird... you are the only one who seems to have this problem... did you tried in another browser?

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________
avatar

juleic1123

Messages : 5218
Data de inscrição : 2012-12-15

Back to top Go down

Re: The site looks... weird?

Post  sznblm on Mon Jul 18, 2016 6:15 pm

Yes, I tried. It's still the same.
avatar

sznblm

Messages : 1122
Data de inscrição : 2016-06-07

Back to top Go down

Re: The site looks... weird?

Post  sznblm on Mon Jul 18, 2016 6:20 pm

Like I said before, it gets better when I connect with ZenMate and change my country VPN.
avatar

sznblm

Messages : 1122
Data de inscrição : 2016-06-07

Back to top Go down

Re: The site looks... weird?

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum